• עזרה ? מישהו יודע ?

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    DovidStrohD
    @Beni אמר בעזרה ? מישהו יודע ?: למישהו יש מושג כמה זמן לוקח להוריד עדכונים בוינדוס 8.1??? תשאל בפרוג (א. לא שייך לפורום של נטפרי ב. שם ודאי יש מישהו שיכול לעזור :slight_smile: )
  • חיבור לבזק פרי

49
    0 הצבעות
    49 פוסטים
    11k צפיות
    מ
    מעניין באמת אבל גם אחרי שנרשמים ברוב הפעמים קשה להתחבר לVPN כי יש שגיאות בחיבור של VPN
  • האם אפשר לתכנת שיוכלו לסגור את פאנל הניהול?

5
    2 הצבעות
    5 פוסטים
    2k צפיות
    1
    בכל אופן, כדאי שיהיה גם את האפשרות של הX לטובת: אלו שרוצים להסתיר לגמרי גם את החלק הקטן שמבצבץ, כי זה מפריע לכיתוב [יש אתרים מסוימים שלא שומרים על שוליים, וזה פשוט מסתיר את הכיתוב] יוצא לי הרבה מאוד פעמים לשבת על מחשב הזולת, וכמובן שלא אתכנת לו תוספים שהוא לא מעונין בו וכדו' ואבקש שוב באם יוכלו לעשות שמלכתחילה יעשו אפשרות של X שיעלים לגמרי את הפאנל, כי זה מפריע בהרבה מקרים. יישר כח, ואני מקווה שבקשתי לא קשה מידי לביצוע.
  • הורדות מאתרי שיתוף

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    2k צפיות
    trT
    @למדן-וידען אמר בהורדות מאתרי שיתוף: @tr אמר בהורדות מאתרי שיתוף: @למדן-וידען אמר בהורדות מאתרי שיתוף: בלי להיכנס לדיון מחודש על כשרותו של פרוג שהדיון בנושא דעך בהתרגשות הפורום החדש, הופניתי מאחד מהפורומים שם להורדת קובץ מג'מבו מייל, והתפלאתי, הוא פתוח לרווחה. מישהו יכול להסביר למה או איך נגרע חלקו של ג'מבו מייל (הבעייתי) שהוא כן פתוח בנטפרי הכשר למהדרין, גם בקבצים שהם לשיתוף כללי? תודה @administrators באמת למה פתוח? (סתם כי זה מעניין אם אשר לקרוא כך למנהלים :-)) (הייתי לוקח את הניק MAT אם כבר.. או דוד ל.ט.) http://forum.netfree.link/groups/administrators
  • mat

10
    2 הצבעות
    10 פוסטים
    3k צפיות
    DovidStrohD
    @Beni אמר בmat: ומה עם דוד ל.ט @Beni @נטפריס [מנהל]
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    7 צפיות